Kodimi

I Thjeshtë për tu Kuptuar dhe i Lehtë për tu Ndryshuar.

Responsive

Pershtatja e faqes per te gjitha pajisjet elektronike

Seo-Friendly

Ndërtuar në Bazë të Teknikave SEO

Cross Compatibility

Përshtatur për Browser të Ndryshëm

ELECT

Eksploro Punët Tona

Shërbime SEO

Rritja e Trafikut

Rritja e numrit të visitorëve në website.

Gjenerim Leads

Targetizim i audiencës së duhur.

Njohje e Brand-it

Bëhu kompania që konsumatorët zgjedhin mbi konkurencën.

Më Shumë Besim dhe Autoritet

Klientët tuaj do t'ju shohin si lideri i industrisë.

Kontaktoni për Zgjidhje Kreative

  Elect Digital Agency

  Partneri Juaj Transformues

  Elect është një kompani dixhitale që ofron shërbime web-i dhe marketingu dixhital. Misioni ynë është të transformojmë agjensitë (Bizneset) në brande të njohura. Elect kujdeset për gjithcka që duhet për të plotësuar dhe arritur objektivat e kompanisë suaj, duke filluar nga shërbime si: zhvillim web-i, grafik dizajn, marketing dhe shërbime e-Commerce.  Ne punojmë të orientuar ndaj përdoruesve duke bërë faqe interneti user-friendly. Duke filluar nga faza e analizimit, planifikimit dhe deri tek marketingu, qëllimi ynë është t’i ndihmojmë klientët tanë të krijojnë një biznes të suksesshëm online.

  Shërbimet tona ndihmojnë në:

  • Krijimin e një prezence të fortë online
  • Rritjen e reputacionit të çdo biznesi
  • Rritjen e fitimeve

  Eksperienca jonë na lejon të krijojmë strategji kreative që ndihmojnë biznesin tuaj për t’u zhvilluar më tej. Jeni gati ta shihni idenë tuaj të behet realitet? Apo keni nevojë për një ide të re?

  Zgjidhni agjensinë dixhitale Elect për të gjitha shërbimet që ju nevojiten online. Na kontaktoni për një konsulencë falas. Na telefononi që të diskutojmë në detaje projektin tuaj.

  Zhvillim Webi & Digital Marketing!
  Na kontaktoni për një strategji të personalizuar për nevojat e bisnesit tuaj!

  Klientë të Lumtur

  Dëshmi

  “Një kompani tejet profesioniste. Trafiku në faqen time rritet çdo ditë e më shumë.”

  Elect na ndihmoi të gjeneronim një marrëdhënie të shkëlqyer me klientët dhe të krijonim një listë email-i

  Një ekip fantastik me të cilin është kënaqësi të punosh. Kjo është hera e dytë që punojmë me Elect dhe jemi shumë të kënaqur.

  Elect u kujdes për çdo gjë, nga konvertimi tek reputacioni. Jam shumë i kënaqur me shërbimin.

  Elect

  BLOG