Osteria Della Vite – Faqe Web Vitrinë

WordPress

Osteria Della Vite – Faqe Web Vitrinë

I Lehtë për t'u Menaxhuar

Falë integrimit të një paneli shumë intuitiv, faqja e internetit e Osteria Della Vite është e lehtë për t’u menaxhuar nga çdo individ.

Dizajn Responsiv

Kjo faqe ka një dizajn responsiv që e bën të përdorshëm në të gjithë browser-at, dhe gjithashtu në pajisje të ndryshme me ekrane të mëdhenj apo të vegjël.

SEO Ready

Dizajn SEO Ready ku të gjitha aspektet e faqes janë marrë parasysh dhe optimizuar, ndaj ky website mund të zbulohet lehtësisht nga robotët e motorëve të kërkimit.

Osteria della Vite është vendi ku kuzhina takon traditën: e ndodhur në zonën turistike të Romës ajo ofron pjata tipike të kuzhinës mesdhetare, romane dhe te rajonit të Lacios. Qëllimi që donin të arrinin me krijimin e faqes online ishte që të përcillnin pasionin e tyre për gatimin dhe veçantinë e pjatave të përgatitura tek të gjithë përdoruesit online.

Për të arritur suksesin, Osteria della Vita zgjodhi Elect! Agjencia jonë u kujdes për dizenjimin e faqes në WordPress dhe krijimin e përmbajtjes duke ndjekur rregullat e SEO-s. Rezultati? Krijimi i një faqe SEO Friendly që vendos përvojën e përdoruesit në qendër të vëmendjes.

Date:

November, 24, 2022

Client

Osteria Della Vite

Summary

Wordpress, Content Create

MERRNI tani modelet tona të faqeve të internetit HTML5 CSS3 dhe temat e Bootstrap!

Na Kontaktoni